Turtle 2 SKOLE

Turtle 2 SKOLE

6.800,00 NOK

Veil. salgspris 6.800,00 NOK

Klasse EN1621/2 ryggbeskyttelsen består av airbag systemet men med et hardt skall utenpå. Som en skillpadde. Samme konsept som på en hjelm. Hardt skall utenpå og mykere inni. Denne konstruksjonen gir en betydelig bedre motstand mot punkterings krefter og sprer kreftene effektivt ut over hele Airbag overflaten. Turtle 2 Hi-Viz kan også fåes i SKOLE versjon med SKOLE printet på ryggen.

Turtle 2 er en videreutvikling av Turtle vesten som kom i 2015. Helite har her tatt designet et skritt videre, nytt på Turtle 2 er blant annet at CO2 patronen sitter nå inne i en borrelås lomme samt at det er sydd på en neopren krage for å unngå gnag på halsen. Det er også en liten glidelås lomme for småting på venstre side foran.

Klasse EN1621/2 ryggbeskyttelsen består av airbag systemet men med et hardt skall utenpå. Som en skillpadde. Samme konsept som på en hjelm. Hardt skall utenpå og mykere inni. Denne konstruksjonen gir en betydelig bedre motstand mot punkterings krefter og sprer kreftene effektivt ut over hele Airbag overflaten. Turtle 2 Hi-Viz kan også fåes i SKOLE versjon med SKOLE printet på ryggen. Vær obs på at her er SKOLE merket printet direkte på ryggen, det er altså ikke mulig å ta av slik som de forrige modellene.


Våre air bag vester setter en ny standard når det gjelder mc sikkerhet. Skaff deg en, før du trenger den.

 

 

Størrelse guide

Tittel Type Størrelse Last ned
T2-Hi-vis-str.pdf PDF 59.46KB Last ned